Мрiяли ночi i падали зорi

Мріяли ночі і падали зорі
В наші с тобою затишні ранки.
Скільки чекали, і щастя знайшлося...
З присмаком кави біля фіранки.
То вже не вітер куйовдить волосся,
Золотом стелить під ноги пшениці,
То твій коханий про тебе гадає
Щастя - в любові, відкрий но зіниці.


Рецензии