Жага до творчостi

Мабуть, така одна на сотні тисяч,
Із ніжним серцем як веселка чарівна.
Так дивно, кожне слово ллється,
Немов струмок який дарує нам весна.

То не кохання, то ковток натхнення,
Коли від світла закіпає кров.
Мабуть, така одна із сотень тисяч,
Жага до творчості - митця любов.


Рецензии