Останнiй кадр

А якщо це останній кадр...
Все життя пролетить, наче мить
І ми всі тут граєм в театр
Та чого ж тоді серце болить?..
А якщо це останній кадр,
Але оплесків чомусь немає
І лишити автограф на згадку
Нема часу, душа відлітає
А якщо це останній кадр
Замість оплесків кулемет
Чи почесно піти солдатом -
Не дізнатися із газет
Може це не останній кадр
В Небесах наші душі вічні
Фотографіями на пам'ять
Залишаються героїчно
Всі відважні та сильні духом,
За якими так плаче серце
Матерів...Хай Земля буде пухом..
В тім театрі немає сенсу...

11.03.2021

Пам'яті Романа Романенка
Він був одним з найкращих учнів
СШ ФМП 129 м. Дніпро...
Йому було лише 25...


Рецензии