Щасливий ранок

Розпочався ранок з музики і сонця,
Нота насолоди елем полилась.
Спалахнула радість світлом у віконцях,
І багаттям щастя в серці зайнялась.

Ноти то злітали, то стихали щемно,
На вустах тремтіла усмішка надій,
Все, що в грудях довго марило таємно,
Проросло зернятком заповітних мрій.

Філіжанка кави вабила нектаром,
А духмяна цівка віяла теплом,
Пам'ять воскрешала трепітну гітару
І бентежну ніжність лагідних долонь.

Пряний запах кави гамував невтішність,
В звуках оживала незабутня мить...
Малював на вікнах промінь давню юність,
А душа летіла птахом у блакить…


Рецензии
Який захмарний і чудовий вірш! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   12.02.2022 02:00     Заявить о нарушении
Щиро Дякую.

Галина Чехута   12.02.2022 11:09   Заявить о нарушении