***

кохання безбарвне, .
бо це відчуття.
незрячий побачить.
і серцебиття
відчує, негайно,
хто слуху не мав
та  де ж моє серце,
і хто його вкрав?
щемить в піднебідді
солодка вода,
кохання є тим,
що пояснень не зна.
2017


Рецензии