Все бiльше

Все більше «окейного» люду,
Електорату, юрби
Своє котра радісно гудить.
Що вдієш – раби є раби.

Їх сенс, щоб дзвеніли кишені,
Їм шия, то кнехт для хреста,
Ще «ботать  для понта по фєнє».
Задача, як куля проста…

Ось, і розбухає біда…


Рецензии