Снова Елена спувае ля мне

Навытькы шося случылось в ворде!

Снова как нынче дождік не вІхав
А ні ва Кіску, шо тількы жэ й ждэ.
Да но усё а ныек а ны й Тігры
С саду да еблык чы слывку хоть с хлебц.

Вот мы  й успілы й нават успелі
Всё поробыты й корону дэсь геть.
І ано місяць мытысь ны трэ вжэ –
Й так будэ добжэ той сатане!

Вій мій заріс вэсь – с3гтысь ны выйдэ.
Дэ ж ты, колы ж ты да й до й лаборэй.
Там усэ тожэ вэлыко добрэ.
Стукае дошчык оно об плытэнь.

Ну, да чем хуже тем лучшэ для нэндзы!
Всэ пырыможым! Выдыржым всэ!
Ось і ва в ворде случылося шося ж:
Сбой актівацыйк одмінюе шлехт.

…нравляця буквы такы, э, русец?
Ну, то й выпысвай завсёды такэ.

...а мы хателі лететь да небес,
Где толька Боря знае Русецк


Рецензии