Диалог

-Please talk about Russia...
-What can I say about, duck?
(Мне память, сторож дней вчерашних,
Велит молчать. Опять, опять не так)

-Родился, жил. Любил, хотел...
-Oh,darling! What's happened?
-I'm sorry...native language...Well,
Is anywhere a happy final?!
Let's have a glass of wine.

30.09.99    Bournemouth


Рецензии