Здоров я, чи щастя?

(гумореска)

У неділю до обіду
сперечались два сусіди.
Що у цьому світі краще —
мати силу, а чи щастя?
— Ліпше всім здоров'я мати,
і не будемо вмирати, —
каже той, хто був старечим.
А молодший заперечив:
— В мене був бугай здоровий,
важив десь, як три корови,
та не мав удачі нині —
опинивсь на скотобійні.

Тож нехай у вас все вдасться,
всім бажаю — сили й щастя!


Рецензии
Гарненька гуморесочка вийшла, люба Тетянко! Нових творчих злетів! З Любов'ю Маргарита

Маргарита Метелецкая   09.02.2022 11:34     Заявить о нарушении