Веч р

Вкрити все парчою
Сизо-голубою
Вечір поспіша.
Виглянув з-за хмари
Місяць, сипле чари
З срібного ковша.
Хлюпаються зорі
У воді прозорій
Тихої ріки.
І берізкам вітер
Буде шепотіти
Чарівні казки.
1981 р.


Рецензии