Верь в себя!

Я втілюю мрії, одну за одною, 
Назвавши їх дещо інакше - метою,
Я їх перетворюю в шлях перемоги,
В буденні стежинки, звичайні дороги.
Життя рік за роком складається в досвід,
Я йду крок за кроком, неначе наосліп. 
Брехня! Хоч крокую навпомацки наче,
Попереду - янгол щасливої вдачі!
Я вірю, що зможу що хочеш здолати, 
Бо впертість страшніша за  справжні гармати,
Бо дух мій саму мене часто лякає,
І що ж тут поробиш, якщо я така є...

01.11.2021


Рецензии