Вiддалення на крок, на два, на десять

Віддалення на крок, на два, на десять…
Ти – тут… Я –там…
Нема кого торкатися і пестить…
Пустеля? Храм?

Не метри, кілометри, але прірва…
Знаття… Покон…
Що далі, то дорога більше дивна…
Реальність? Сон?

Години… Місяці… Роки… Хто знає –
Чи є межа…
Спорідненість та зашкарублість таїн…
Наука? Гра?

Незвіданість Глибин, Джерел, Потоків
Свого Єства…
Смиренний плин Спасителів, Пророків…
Хто ти? Хто я?

18.01.2022


Рецензии