А що робити?

Ми всi коли небудь помрем,
ми всi на цьому свiтi тимчасово,
Тому живем, поки живем,
бо смерть может статися раптово,

  А що робити?
  Треба якось далi жити,
  рiдних не забувати
  i життя любити,
  I нема куди себе подiти,
  коли е маленькi дiти,
  якi так хочуть iсти,
  хочуть пити,
  якi так довго ще
  з тобою хочуть жити,

Коли небудь прийде той самий час,
коли сердечко перестане битись,
Живем ми в перший i в останнiй раз,
живемо, щоб любити i молитись,

  А що робити?
  Можно просто вовком вити,
  але всерiвно неможливо
  щось змiнити,
  I нема куди себе подiти,
  коли е маленькi дiти,
  якi цвiтуть немов тi квiти,
  якi так довго ще
  з тобою хочуть жити,
  якi тебе так хочуть розумiти,

Наше життя пройде неначе мить
i ми не встигнем навiть оглянутись,
А серце вже по справжньому болить
i коли небудь ми можем не проснутись,

  А що робити?
  Всiх вершин не покорити
  i рани не зможуть довго
  ще зажити,
  I нема куди себе подiти
  i зима на серцi замiсть лiта,
  але всерiвно треба жити,
  жити, жити,

  А що робити?


Рецензии
да, все помрём
ничего не поделаешь
но души уйдут
к Господу на приём
и с чем уйдут
надо думать сейчас
то что мы делаем

Очень понравилось
восхищён

Владимир Гельм   31.07.2023 12:19     Заявить о нарушении
Благодарю Вас за такой оригинальный отзыв, Владимир! Мне он очень понравился! Радости жизни и творчества!

Игнат Хвостовский   31.07.2023 18:15   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.