Весна вже в мiстi

Цілий день кружляв сніжок,
Засипав дороги,
Вітер дув у свій ріжок,
Наче із берлоги…

Метушилася зима,
Чула вже прогнози,
Тож змахнула крадькома
Безутішні сльози.

Не втихала і вночі,
Під її канцону
І вітри, мов сівачі,
Не збавляли тону.

А на ранок промінці
Припинили чвари,
І веселі пломінці
Розігнали хмари.

І закапали з дахів
Крапельки сріблисті,
Світ прокинувся від снів,
А весна - вже в місті!


Рецензии