Дорога

Помандруємо разом
В наші сни.
Затанцюємо - і знов
До весни

Буде сяяти життя
у очах,
І примарне майбуття
У словах.

Пританцюй мені любов,
Допиши
Дивні скелі, вічний морф,
Плин душі.

На дорозі залиши
Світло й тінь,
В серце думкою впиши
Світ надій.


Рецензии