Кружляе зимова казка

 
Кружляє казка за вікном,
Пливе граційно, наче лебідь,
Чарує світ зимовим сном,
Плете мереживо у небі.
 
І на лютневім полотні
Живі з'являються картини,
Думки стираючи сумні
Біленьким клаптиком хмарини.
 
Летять сніжинки і летять,
Немов віршів співучі рими,
І так магічно мерехтять,
В рядки вплітаючись незримо.
 
Тремтить ритмічно зграйка рим,
Чарує розсипом перлинок
І плавить в серці холод зим
Духмяним подихом сніжинок...


Рецензии