Мой новый проект international community past

Мой новый проект @international_community_past - это большая мотивация для меня. И гордость! Я чувствую, что нашла свой путь. Объединение людей во всем мире, с целью эффективной коммуникации, важно для меня. Не важно какой ты национальности - важно кто ты. My new project @international_community_past is a big motivation for me.  And pride!  I feel like I've found my way.  Bringing people all over the world together to communicate effectively is important to me.  It doesn't matter what nationality you are - what matters is who you are. Мій новий проект @international_community_past – це велика мотивація для мене.  І гордість! Я відчуваю, що знайшла свій шлях.  Об'єднання людей у всьому світі, з метою ефективної комунікації, важливе для мене.  Не важливо якої ти національності – важливо хто ти.


Рецензии