Нiдэ шэ ж быцццам стонет певiца

Хоть i постарше Бога она

Голос прекрасный! Хоть морда татарска.
Да і халахтір, ох, ны й Рачка!
Ібн 11 демоный ажны  в даті грічанкі
Навыть полюблять Князя Стрылка.

Опшым, сама ексь ріжэ себя влад:
Шо?  ІнтрывЮ шас прам Брылю даць?
А чо рыкламы ны удубасіф
Ф СеБеке какськом, га? Бы я Пашк.

Шэ но я выйшов товді із шызарні.
Думаю, эх, розвырнусь зарэ в шпань!
І вот пробрався к сцэне із-заді.
Бо ведь е й бэйджік, бы ву жыдка.

Спрашую запісь. Шо?! Да куда ты!
Ах, ваша кніжіца? Да нафіга!
І только ягод с пар віноградных
Нагло я взямшы сам са стала.

Была кагда-та дама-та знатна!
І ва в Бабруйске женіла шченят.
Вот і рассталісь: діск песен далі
Другі Камбуркі. Бо как жэ бысплатн!

...нету й портрета Олэны прыкрасн.
Вот, но Пахоменко хвайн


Рецензии