Творча основа

У творчому світі, на жаль, все непросто.
Актори, актриси, мистецтво балету.
Одні – прагнуть надто високого злету.
А іншим – достатньо маленького росту.
Часом дуже складно буває й поету.

…Так сталося що…на одному порталі
Поета, вже досить відомого, знали,
Читали захоплено, творчість сприймали.
Та якось з’явились обличчя пихаті.
(Своє лиш хотілося, певне, плекати)

Риторика зверхня, що вірші  невдалі.
До патрі…отичних вони  не дотичні.
Залучені в справі бридкій підопічні.
Підтверджують, в критиків дії логічні.
«Усе перемелене, геть, що не вмерло!»
В словесному бруді накручені жерли.

…Поет вже втомився, йому не комфортно.
Пішов із порталу вже безповоротно.
Звертаюсь від імені всіх небайдужих
До тих, що охочі створити калюжі.
У власній багнюці залишитесь далі!
То ж краще вже тисніть на творчі педалі!

Калюжі, педалі, руйнуюче слово…
Руйнуюча сила, руйнуюча зброя.
Дурних помилок не повторюйте знову!
Добро, справедливість – міцна побудова.
Для справжнього автора – творча основа.

03.02.2022


Рецензии
Цікавий твір! Вічна тема....

Шон Маклех Патрик   05.02.2022 02:06     Заявить о нарушении
Щиро дякую,Шоне, що відгукнулися.
Вдяна за розуміння та підтримку.

Виктория 75   08.02.2022 15:45   Заявить о нарушении