Я - художник. Я так бачу

Я - художник. Я так бачу.  Поїть море землю,
А степами та ланами стигне хлібне зе'рно.
Нас не втопить синє море, бо земля над морем,
Напувається колосся і дереться вгору,
Посміхається до сонця жовтокольорово!
Ничже континенту море -  ось ТАК уже кльово!
Досить нас солоним морем зверху заливати,
Вже набрило, тож рятуймо нашу землю-матір,
Хай пощезнуть в дні морському сліз солоних ріки,
Сяють вище нас лиш зірки. Щастя нам навіки!!!

04.02.2022 р.

(фотоколаж зі світлин із інет)


Рецензии