ОбIйми душ

Я долучаюсь до надій
І сподівань,
Що шлях шляхетних світлих мрій -
Серед бажань.
Що сплав бажання і жаги,
Дерев і трав -
Тому обійми простягли,
Хто вдосталь ждав.
Хто вірив в силу щирих слів,
В єднання душ -
Впродовж хвилин, віків і днів
Любив довкруж.


Рецензии