Як наше щастя - до останн х крапель

Прощатися щоразу  все трудніш,
Ну,а прощати - радісно і просто.
І в божевільних днях, і навіть між
Бажання завжди пломеніє гостро.
Бажання бути  разом, і тобі
Відкрити світ і готувати каву
Любити всюди в ніжній боротьбі,
Робити фото - зліва і направо.
Великими напишеш - ЕПІЛОГ,
Задумливо поставив  в серці крапку.
Жаліючи тебе, привітний Бог
Завершити дасть шлях і вірш спочатку -
Завершити чимсь світлим і простим
Як бірюза у моря біля Капрі,
Як хмари, озеро,туман над ним,
Як наше щастя - до останніх крапель


Рецензии