Когда в осенний хмурый день

Не всяк спроможний зрозуміти
Чому часом осінні квіти
Нас ваблять ніби навесні,
Струмлять дощив журні пісні,
Із хмари сіються додолу
Траву насичуючі кволу…

Та раптом сяйво хризантем,
Ніби чарівним ліхтарем,
В мить осяяють дні сурові,
Жоржини різнокольорові…

Нехай дощі, зима крокує,
У серці посмішка квітує.

=
Когда в осенний хмурый день,
Насквозь пропитанный дождями,
Цветы пылают фонарями,
Гоня тоски сырую тень,
Улыбкой наполняя сердце,
Сверкая искрами в глазах,
Предзимья отступает страх
И так легко красой согреться.


Рецензии