Зимою традiцiйно - 2022

Зимою традиційно мете завжди метелиця
з'являються в повітрі кружляючи сніжинки
сніг білим простирадлом на дорогу стелиться
від нього теж у м'якому пуху усі стежинки...
Зимою традиційно як собака вітер завиває
і на беззахисних деревах зриває свою злість
але він про примари літа через врем'я забуває
порядком вже набридлу обгризену кидає кість...
Зимою традиційно вкривають сонце хмари
але воно вилазить зрідко коли само зігріється
відтоді чоловік потрапляє під зимові чари
адже таку красу побачить навіть і не мріється...


Рецензии