а говорят мечты живут

А кажуть, що мрії живуть.
Коли душа їх відсилає,
Вони летять в далеку путь…
Їм ангел крила підставляє.
На вітрі крила шелестять…
То наші мрії розмовляють.
Одні з них будуть працювать…
А інші просто засинають.
То ж мрійте більше про красу.
Мрійте про щастя у долонях.
Женіть геть чорну полосу,
Щоб не було снігу на скронях.
Тож нехай мрії наші всі
Будуть завжди криштально чисті.
Сміється сонце в вишині
І дзвенить сміх дзвінкий, іскристий.
Давайте матері усі
Мир візьмемо в свої долні.
Хай квітне він в усій красі,
Щоб не сивіли наші скроні.
фото-интернет


Рецензии