Без кави зими не бувае...

Без кави зими не буває...
І кави нема без зими...
Давно в чорно-біле я граю
із ними, і радісні ми.

І біла зима хуртовинить.
І чорная кава пашить.
У Львові моїм старовиннім
отак чорно-біло і жить.

Вдивлятися так і кортіло
у місто моє гомінке:
молюся на зимне і біле,
вдихаючи чорне палке...


Рецензии
Без кави зими не буває...
Супер! Супер!))😜👍👏

Елена Транковская   03.02.2022 17:43     Заявить о нарушении
І кави нема без зими😎

Миклош Форма   03.02.2022 20:58   Заявить о нарушении