Кохаю

А знаєш як мені болить?!
Хто ти для мене?... Я не знаю.
Я пам'ятаю кожну мить...
Ти чуєш?! Я ще пам'ятаю!
Я пробую твої вуста,
Чому вони такі холодні?
І знов рахую я до ста...
І знову на краю безодні!
Я опираюсь на крило -
Сьогодні спробую літати.
Те, що колись у нас було -
Тобі від мене не забрати!
Душі матерія тонка,
І нам ніколи не збагнути,
Чому, що пестила рука,
Змогла раптово відштовхнути.
Тобі шепочу навздогін,
Що ми давно з тобою рідні,
Що ти - мій передостанній дзвін,
Що без кохання ми безплідні!
А знаєш як мені болить?!
Ти чуєш?! Я не відпускаю!
Я пам'ятаю кожну мить...
Я, дотепер, тебе кохаю...


Рецензии
Главные чувства рифмуют Поэты
Человичьего и жиночного пола:
От любви встает духовная основа
И высокой грудью дышит Слово.

Емельянов-Философов   14.06.2022 13:18     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.