птахи

Чекають птахи перельоту
До рідних бажаних земель.
Від талого крихкого льоду
У вир піднімають дітей.

І люди, як птахи мандрують
Тікають від небуття.
Перони, плацкарти, вокзали,
Туди, де вирує життя.

Туди, де кохання і щирість,
Туди, де надія ясна,
Бракує лиш квитків на сміливість
Змінити на краще буття.
03.01.2022


Рецензии