Пригадай яскрав зор...

Пригадай яскраві зорі,
Сяяли вони всю ніч.
Пригадай як чорне море
Нас з'єднало віч на віч.

Шепотіли хвилі тихо
Про любов і тихий рай,
Як лунали навіть гори -
Ти мене не відпускай...

Пригадай мені як любиш,
Пригадай тебе молю...
Ти одна на віки будеш
Пташкою в моїм гаю.

Твій лунає лиш для мене
Мелодійний спів.
Ти моя, моя красуне,
Мрія дум і колір снів.

2017р.


Рецензии