Б лочка стрибала

По гілках ялинки білочка стрибала,
По таких пухнастих, як у неї хвіст,
Бо горішків й шишок маленька надбала,
Весь запас сховала тут же у дуплі.
Не страшні морози. а ні хуртовини,
А ні сніговії білочці рудій.
То ж перечекає вона люту зиму,
Щиро порадіє дівчині-весні.
2019 р.


Рецензии