Просто заснiжена вулиця

Просто засніжена вулиця…
Свіже морозне повітря…
Чарами дійсність зав;южена…
Радість крізь серце пролита…

Просто сніжинки торкаються
Й тануть на теплих долонях…
Віхола тішиться маревом
Й падає в Небо бездонне…

Просто Життя обдаровує
Дивним притишеним дійством…
Грає красою прозорою
Зимне засніжене Місто…

11.01.2022


Рецензии