Срiблиться день...

Сріблиться день в січневій хуртовині,
Зимову фугу вітер виграє.
Мов павутинням сплутав трави іній,
Мороз по шибці пензликом снує.

В цих візерунках дивні є картини -
Казковий витвір холоду на склі.
А за вікном палає кущ калини
Загравлю на сиво-білім тлі.


Рецензии