Добран ч

4.09.2017

В тебе сьогодні, був важкий день,
на зміну йому, прийшла добра ніч.
Я легко зніму, твою втому, з плечей,
а після вечері, скажу одну річ:

Добраніч, кохана. Добраніч, єдина.
Добраніч, моя найдорожча людина.
Добраніч усім - кого любиш ти.
Добраніч, я сон,
буду твій стерегти.

Якщо серед ночі прокинулась ти,
тебе дуже прошу, мене розбуди.
Мені неважливо, що говорить гроза,
тобі заспіваю, я інші слова:

Добраніч, кохана.
Добраніч, єдина.
Добраніч, моя найдорожча людина.
Добраніч усім - кого любиш ти.
Добраніч, я сон,
буду твій стерегти.

Якщо щось тревожне, наснилось тобі,
ти очі розплющ і мене обійми.
Я все зрозумію і в той же момент,
тобі прошепочу, знайомий куплет:

Добраніч, кохана.
Добраніч, єдина.
Добраніч моя, найдорожча людина.
Добраніч усім - кого любиш ти.
Добраніч, я сон,
буду, твій стерегти.

автор Максим Никифоров


Рецензии