Зимовi сни

Зимові сни…
У снах – човни…
Сплять береги і ріки…
Земля… Вітри…
І ночі, й дні…
Сліди, малі, великі…

Лежать човни
Дном догори…
Шепочуть верболози…
Сни крижані –
Аж до Весни…
Усе – у Волі Божій…

У білій млі –
Німі човни…
Крізь сни – думки і мрії…
Шлях до води…
Політ стрімкий…
Весло… І сміх людини…

Зимові сни…
У снах – човни…
Мороз дзвенить струною…
Полон Краси…
Серця живі
Наповнені Любов’ю…

21.01.2022


Рецензии