Любимо життя

В житті є неробочі дні,
Свята є радісні і будні,
Легкі години і складні,
Щасливі миті, незабутні.

Усе це разом - є життя:
Сяйливе, радісне, примхливе.
Від сповиття до забуття
Воно чутливе і вразливе.

Буває, нас хвилює мить,
Коли життя несправедливе,
Коли від дум душа тремтить,
І серце крається щемливе.

Хоча буденних більше днів,
Тим більше радощів у серці
І найніжніших почуттів
Від ритмів сонячного скерцо!

За все  ми любимо життя:
За всі його буденні справи,
За теплі, щирі почуття,
За глас святкової октави.


Рецензии