Певно давн греки наша г лка

Певно давні греки наша гілка,
Бо могли вродити тих спартанців,
Наша щелепа, ступеня, гомілка,
Бо ще де з'являлися без шансів?
Січові Стрільці, Герої Крутів,
Хлопці із кенгірського повстання.
Обеззброєні, голодні та роззуті
Віднаходили снагу прадавню.
Ті Холодноярівці й УПІвці,
Шістдесятники, бійці з Майдану,
Десь з одної чистої криниці
Пили воду вперше, як востаннє


Рецензии