Укр. Десь б1ля В1нниц1 Крижополь

Тече вода по - під горою,
а понад берегом  комиш,
там плесо з чистою водою,
а понад стежкою спориш.

Десь біля Вінниці Крижополь,
а Гола Пристань на лимані,
Там Петрик пнеться у Європу
із міліардами в кишені.

Оце ж вона, моя Вкраїна
неначе з перших днвів війни,
сльозами вмита, вся в руїнах
з позаминулої весни.

І всі мовчать, ніби так й треба,
німі на панщину ідуть,
а там палаци аж до неба,
люди про це навіть не ймуть.

Вони немов колгоспне стадо
за бугаєм в степу ревуть,
навіть не слухають поради
на суд за кавою ідуть.


Рецензии