Де живе щастя

Чи знає хто, яке воно те щастя?
Де мешкає і як знайти той дім?
Кому його побачити удасться,
Скажіть мені. Я вдячна буду всім.

А може воно в свіжому повітрі
Чарує душі запахами трав,
У світанковій радісній палітрі,
У спалахах веселкових заграв?

Я чула, щастя - в ніжному коханні,
В очах веселих милих діточок,
Живе воно в благанні й хвилюванні,
У сяєві весняних квіточок.

Ще кажуть, щастя дуже любить тишу,
Як порятунок, спокій обира.
То ж двері в душу назавжди залишу
Відкритими для щастя і добра...


Рецензии