841 by Emily Dickinson - проверено

841
(стихи Эмили Дикинсон)

Такие мотыльки
Летят на свечи
Опыт природы –
Факел не вечен.

Но природу всегда
Как девочку
Радует ерунда.

A Moth the hue of this
Haunts Candles in Brazil.
Nature's Experience would make
Our Reddest Second pale.

Nature is fond, I sometimes think,
Of Trinkets, as a Girl.


Рецензии