ты во мне

ти в мені викликаєш стільки
почуттів

що не вистачить й сотні життів

що не вистачить й мільйона слів

щоб скласти з них портрет снів

де ти в мені прокидаєшся як звук

як дотик рук

як колір життя

з найсолодшого відчуття



    30.01.2022


Рецензии