Чубинський-fest

ЧУБИНСЬКИЙ-fest, на інші він не схожий,
Зібралися на нього знову тут,
І кожен показать талант свій зможе ,
Чубинському цим шану віддадуть.

Чудова фестивальна атмосфера,
Красиві всі та й свято у душі,
Нове століття, нова епоха, ера,
Та твори батька славня не чужі.

Павло Чубинський – постать та велична,
Що залишила слід для нас усіх,
Слід золотий, як нива вся пшенична,
Цей геній славень написати зміг.

Звучить цей славень в рідній Україні,
Звучить щораз і лине по світах,
Звучить на рідній мові солов’їній,
В єднанні з ним – і герб, і рідний стяг.

Чубинського сьогодні тут вшануймо,
Талантами всю залу запалім,
Такі скарби впродовж віків цінуймо
І батьку славня шану всі складім.

28.01.2022 р.


Рецензии