Не откладывай жизни

ЖИТТЯ НА ПОТІМ ВІДКЛАДАТЬ НЕ ТРЕБА.
ЖИВИ СЬОГОДНІ! В ЦЬОМУ Є ПОТРЕБА.
РАДІЙ МОМЕНТАМ,,КОЖНІЙ НОВІЙ ДНИНІ.
НОВОМУ УСПІХУ,І СОНЦЮ,І ЛЮДИНІ.
ПОБАЧИШ-  ВИГРІБАЙ З ЗЕМЛІ СМІТТЯ'.
ЗНАЙДИ ХВИЛИНИ ПОСАДИТИ КВІТИ.
КОМУСЬ ПОВЕРНЕШ ВІРУ ДО ЖИТТЯ
І НЕ ДАСИ НЕДУЖОМУ ЗМАРНІТИ.
МАЛЕНЬКИЙ ПОДАРУНОК ВІД ДУШІ
РОЗТОПИТЬ ВІДЧАЙ ЧИ ПОШЛЕ УДАЧУ.
СУМНОГО НА ХВИЛИНУ РОЗСМІШИ-
І САМ ВПІЙМАЄШ НАСТРОЮ НА  ЗДАЧУ.
ХОДИ У ГОСТІ Й ДВЕРІ ВІДЧИНЯЙ.
ХАЙ БЕСІДА І КАВА ВАС ПОВ"ЯЖУТЬ.
ЧИ НА МАЙДАНЧИКУ АКТИВНО ПОГУЛЯЙ.
ХАЙ ДОБРЕ СЛОВО І ПРО ТЕБЕ СКАЖУТЬ.
НЕЩАСТЯ У ГОРІЛЦІ НЕ ТОПИ.
ВОНА ТЕБЕ НІСКІЛЬКИ НЕ ЗІГРІЄ.
УСЕ В ЖИТТІ ПО СОВІСТІ РОБИ,
ТОДІ Й ЖИТТЯ ТАКОЖ ТОБІ ЗРАДІЄ.


Рецензии