Крик чайки

КРИЧИТЬ ЧАЙКА СИЗОКРИЛА,ШИЮ ВИГИНАЄ.
ВОНА З ДАЛЬНЬОЇ СТОРОНКИ СИНА ВИГЛЯДАЄ.
ТИ ЗНАЙДИ ДОДОМУ СТЕЖКУ ЦІЛИМ НЕВРЕДИМИМ.
СЕРЕД ВРАЖОГО ДОВКІЛЛЯ БОГОМ БУДЬ ХРАНИМИЙ.
МІДНІ ДЗВОНИ РОЗЛЕТЯТЬСЯ ЖАЛЕМ ПО ОКРУЗІ.
У ЦІЙ ЦЕРКВІ ВІДСПІВАЮТЬ  ЩОНАЙКРАЩИХ ДРУЗІВ.
БЕЗНАДІЇ ПОВНІ ЗВУКИ,СУМУ І ТРИВОГИ.
ЩЕ ДАЛЕКІ ДО ДОМІВКИ ТРУДЖЕНІ ДОРОГИ.
ЩЕ ГАРМАТАМИ ЛЯКАЮТЬ ВОРОГИ ПРОКЛЯТІ.
БАТЬКІВ ДУШІ РОЗРИВАЮТЬ ЗМІ ТІ ЯЗИКАТІ.
БОРОНИ ВАС БОГ,СИНОЧКИ,КОЖНОЇ ХВИЛИНИ.
СЛАВНІ ЛЕГІНІ-ГЕРОЇ-ЗАХИСТ УКРАЇНИ.


Рецензии