***

ніхто за мене не
хвилюється
не звонить не турбується не цікавиться
і
любовью до мого життя не славиться.

ну і ладно
 я всіх люблю
контролірую
і цим живу.
то порадію то поплачу
 а як можна
тут іначе.

чим я зможу поможу
гарним настроем я дорожу.

якщо горе то дрожу.

в позитиві серденько держує


Рецензии