To Vik Orlov my recensions and original texts

LET US...

So,let us leave it as it is
For Only God alone will judge us!
And all Insults & quarrels shared us
Can no longer be survive on.

But we have ever  save our love.
For after all,without memories,
There will be no longer us.
So,let us leave it just for gentleness!

We're both like little wounded birds.
And we could fly in skies together.
But how I wish us not to break
Our poor hearts from falling matters.

So,let us leave it just for memories...

Haris Soter©
30/01/22
____________________
Давай оставим все, как есть
Нас только Бог один рассудит
Обид и ссор уже не счесть
Но мы должны любовь сберечь
Ведь без любви и нас не будет
Давай оставим все, как есть!
Мы, словно раненые птицы
Могли летать мы до небес
Могли взлетать мы до небес
А вот теперь бы не разбиться
Давай оставим все, как есть!..;;

Vik Orlov
30/01/22


Рецензии