***

не заради грошей я стараюсь торгувать
а заради настрою який не стане катувать.
там людей багато позитивних мудрих добрих креативних
там і я комфортно почуваюсь
від негативних почуттів спасаюсь.
ховаюсь .
негатив як те повітря
всасується
і вивітрює
все добротне почуття що прикрашало в юності моє життя 


Рецензии