***

лімфу ранком прокачала
 в животику забурчало
завурчало
пішов процес і полігчало
вже мені за сімдесят а я щаслива
в радості живу оп'ять оп'ять.

розтягнуся потягнуся.
потружуся відпочину
віднайду свою причину
яка з'їдає позітів
устраняю
і креатів
натомість в душу заселяю.
слава Богу получається
позитивчик більше нравиться

я себе люблю красавицю

наряжаюсь наслаждаюсь полюбуюсь іне каюсь
здорово від того почуваюсь.

живу в радості і в щасті
проходять мимо всі напасті і в собі уносять всі мої нещастя.


Рецензии