Благословенна вiчна ця земля

Благословенна вічна ця земля!
Святі її простори неозорі:
Ліси і ріки, і моря, і гори.
Благословенна вічна ця земля!

Благословенна вічна ця земля!
Із року в рік цвісти їй, процвітати,
Красу її піснями прославляти.
Благословенна вічна ця земля!

Благословенна вічна ця земля!
Родинне коло, руки мами й тата,
Сім'я щаслива, дружна і БОГата.
Благословенна вічна ця земля!

Благословенна вічна ця земля!
Вона немов омріяна перлина,
У кожнім серці ненька Україна.
Благословенна вічна ця земля!
Благословенна вічна ця земля!


29.01.2022
г. Киев
Олег Слепцов
Панорама Киево-Печерской Лавры
Гобелен. 2003. 80х230 см.


Рецензии