Вiдпусти.. пiсня

Вiдпусти мене до визнання,
Забери з серця мого своє кохання
Не сліпа душа,що жила тобою
Знала я, що твоє серце не зі мною
 
Не вільна я
Думки до тебе та почуття
Не вільна я , хоч не чужа  та I  не твоя
Про це ніколи і нікому я не скажу
Яке я світло в серці  сбережу .

Як сухі піски мови всі твої
Iзахоплює їх вітер ніби пелюстки
Я благаю ніч зупинити мить
Де схилилась вічність,
Щоб  кохання  захистить.


Рецензии