Пызле

Пызле
Суксо семын вигак
С;расем, й;раталме,
Тиде йолгышо кечын,
Ойгем ончыде.
Колта шуын
П;рт ончыл пызлет гай н;лталтме,
Кутырен шогынем
Тый денет лым лийде.
Куго лийшыжак огылыс
Тудын аваже.
Ал орла;гым
Садак шуялтем шыргыжал,
Шинчапуным тарватыл,
Тек ;рын ончалже:
Пура суртыш
П;лек олмеш ямле пиал?
Да тунам,
Рудал чон мундырам
Ават дене,
Намиет ш;ргышкемже
Рубин шер орам,
Мый шулем,
Чеверген ылыжам
Ты эрдене,
Чон й;кетым колам:
«Тамленам м;й урвам...»


Рецензии